Auteursrecht

Alle digitale foto's, afbeeldingen, elektronische tekst en HTML-broncode op de website van Het Groterdam Project zijn gemaakt door Joost van Ginneken en Chris van Diesen, tenzij anders aangegeven en zijn hiermee auteursrechtelijk beschermd. Met een goed Nederlands woord: Hierop berust auteursrecht.

Alle digitale foto's, afbeeldingen en elektronische tekst mogen alleen gekopieerd en gebruikt worden voor persoonlijk en educatief gebruik, onder de voorwaarde dat deze ongewijzigd zijn en zijn voorzien van een bronverwijzing. Dit geldt ook voor gebruik van digitale foto's, afbeeldingen, elektronische tekst en HTML-broncode afkomstig van Het Groterdam Project op niet-commerciële websites.
Hiervoor is een link naar de website van Het Groterdam Project (http://www.hetgroterdamproject.nl ) een minimale voorwaarde. Het is dus niet toegestaan het watermerk eraf te knippen. Ook is het leuk als je mij even per mail inlicht dat je een foto gaat gebruiken.

Commercieel gebruik van de digitale foto's, afbeeldingen en elektronische tekst (inclusief publicaties in tijdschriften en/of op commerciële website) is niet toegestaan zonder onze schriftelijk toestemming.

Kortom: Gebruik wat je wil van Het Groterdam Project, maar wijzig niets. Doe dit niet zonder een bronverwijzing en zeker niet als je hetgeen wat wij gemaakt of geschreven hebben gebruikt op een commerciële manier (ofwel om er zelf geld mee te verdienen). Indien u hierover vragen heeft, mail ons:

Chris van Diesen (Webmaster inhoudelijke zaken)
Joost van Ginneken (Webmaster Techniek, Design)

 

 

 

Reacties   

#1 Peetje 07-02-2019 17:20
wanneer komen de recencies en fotos van nurnberg op de site
#2 Chris 11-02-2019 19:54
Dan doen we al een paar jaar niet meer, we maken tegenwoordig een rechtstreeks verslag op facebook als we op de beursvloer lopen.

Login of registreer om een reactie te plaatsen.

Login

Online

We hebben 61 gasten en geen leden online