De bouw van de baan

In deze rubriek kun je de bouw gaan volgen van Groterdam.


Zoals je ziet is het baanplan verdwenen. Want er is ondertussen weer een nieuw baanplan. Ik heb lang moeten zoeken en tekenen, tot ik een baanplan vond wat al online stond bij een zeer bekende modelbouwer.

Namelijk Huib Maaskant. Hij heeft met zijn baan De Lage Zij, precies een stukje baan wat ik zocht. Ik heb dan ook contact opgenomen met Huib, en die had er geen bezwaar tegen dat ik een deel van de baan van hem overnam.
Omdat de baan De lage Zij helaas niet meer bestaat, is het wel leuk, deze opnieuw tot leven zien te komen bij Groterdam. Zwabberdam wordt Groterdam. Waterlingen en Doodstil plak ik daar aan vast.

Het aangepaste baanplan van De Lage Zij komt binnenkort online. Alle foto's zijn verdwenen. Komen ze terug ? Ja, alleen waar Groterdam geplanned was, komt nu Waterlingen te liggen. Dus foto's komen vanzelf weer online. 2013 moet in het teken komen te staan van baanbouw.

Reacties   

#1 mayor 03-02-2013 16:15
probleem zelf opgelost. sorry voor de verwarring. gr. Wim Denie
#2 DelticPower 16-02-2013 19:00
Hallo Chris, ik begrijp dat het drukke dagen zijn geweest de laatste weken. Maar ben je nog wel eens op zolder bezig geweest om aan de stad te werken? Heb ergens gelezen dat je problemen hebt gehad met de MDF stroken, en deze moest vervangen. Hoe staat het er nu voor?
Groeten van Jan die een beetje nieuwsgierig is naar de vorderingen.
#3 voertaal 17-05-2020 15:27
Goedemiddag,

Je hebt een mooie, verzorgde site, Chris.
Hoe staat het met de baanbouw? Bij baanbouw schrijf je dat je plan van Huib Maaskant mag overnemen, hoe loopt dat?

Met vriendelijke groet,

Martin

Login of registreer om een reactie te plaatsen.

Login

Online

We hebben 35 gasten en geen leden online